Search
Close this search box.
Fëmijët shqiptarë festojnë karnavalet në Zagreb
Gjeni më shumë
Programi “ Më fol në gjuhën tënde“
Gjeni më shumë
Pjesëmarrje e aktorit Leonard Hamitaj në AL PAZAR, emision i televizionit shqiptar Vizion plus
Gjeni më shumë
Fëmijët shqiptarë vizituan Ambasadën e Shqipërisë në Zagreb dhe mbajtën program artistik me rastin e Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë
Gjeni më shumë
10 vjetori i aktivitetit
Shoqata Teatrore Shqiptare në Kroaci Mërgimtari festoi 10 vjetorin e veprimtarisë dhe Ditën e Teatrit Shqiptar
Gjeni më shumë
Program artistik i nxënësve të mësimit shqip në manifestimin Ditët e Pakicave Kombëtare të Zagrebit
Gjeni më shumë
Dramatizime të legjendave nga fëmijët e shkolles verore
Gjeni më shumë
Pjesëmarrje në programin"DASMA E SKĒNDËRBEUT" në Manastirin e Ardenicës në Fier
Gjeni më shumë
Pjesëmarrje në Festivalin e aktrimit APOLLON, në Fier
Gjeni më shumë
Turne me shfaqjen "TORBA" në trojet shqiptare prej 22-29 prill 2023, Prishtinë, Shkup, Fier, Tuz
Gjeni më shumë
Programi i fëmijëve kushtuar rrugëtimit të Kosovës deri në fitoren e Pavarësisë
Gjeni më shumë
Shoqëria e Dramës Shqiptare në Kroaci
Mergimtarët përfaqësojnë
Premiera e monodramës "Torba"
Gjeni më shumë
Shoqëria e Dramës Shqiptare në Kroaci
Mergimtarium është i organizuar
Festivali i Teatrit
pakicave kombëtare
Gjeni më shumë
Teatri Mergimtari paraqet
Pacienti i doktor
Frojdit
Gjeni më shumë
Previous slide
Next slide

Premiera e monodramës "Torba"

2 tetor 2022, Teatri i Kukullave Zagreb

3 tetor 2022, POU Dugo Selo

30 shtator 2022 – 3 tetor 2022, Zagreb dhe Dugo Selo

14/11/2021, Salla e Teatrit të Skenës së Vogël

Teatri Mërgimtari

Teatri është një fragment i jetës në kornizë

Teatri Mërgimtari vepron në kuadër të Shoqërisë Teatrore Shqiptare në Kroaci Mërgimtari në fushën e kulturës dhe artit: dramës, teatrit dhe filmit. Përgatit dhe interpreton vepra të autorëve shqiptarë, kroatë dhe botërorë, merr pjesë në festivalet vendase, rajonale dhe botërore, organizon kurse të dramës për të rritur, të rinj dhe fëmijë, organizon manifestime kulturore, merr pjesë në veprimtaritë artistike.

Shfaqjet

Lajme